El Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona i comarques ha signat un acord amb ‘’PurNet System’’ aquest mes de Març, mitjançant el qual tots els seus col·legiats es podran beneficiar i aconseguir tractes preferencials a l’hora d’adquirir l’equip de purificació d’aire amb l’exclusiva tecnologia ‘’Active Pure’’.

El mateix Col·legi d’Agents Comercials ha estat el primer a instal·lar la ‘’Beyond Guardian Air’’, esdevenint així el primer col·legi professional de la província de Girona en fer-ho.

Durant aquest mateix mes, el Col·legi de Metges de Girona també s’ha sumat a la iniciativa i ja confia amb l’exclusiva tecnologia ”Active Pure” per purificar l’aire i superfícies de les seves instal·lacions.

En ambdós casos ”PurNet System” ha dut a terme la instal·lació d’aquest exclusiu sistema, amb l’objectiu de protegir l’aire i també les superfícies d’aquests dos Col·legis envers qualsevol virus, bacteri, microorganismes i altres patògens, incloent-hi l’eliminació total de la SarS-CoV-2 (#Covid_19).

D’aquesta manera poden garantir la seguretat tant dels seus treballadors com la de tots els col·legiats, membres i visitants que freqüenten les seves instal·lacions.