En els moments que estem vivint, cada dia és més aparent la importància de respirar aire fresc i descontaminat de qualsevol virus o bacteri. Sobretot per als negocis, per als quals la protecció dels seus clients i treballadors del virus SarS-CoV-2 (Covid-19) s’ha convertit en una necessitat si volen seguir amb la seva activitat.

En aquest aspecte, la Tecnologia Espacial Certificada ActivePure s’ha convertit en un referent en el mercat de la purificació, gràcies a la seva potència, eficiència i eficàcia. Ja són diversos els negocis de la província de Girona que confien en els nostres sistemes, a continuació us presentem alguns.

 

Restaurant Can Barris, Campllong

Aquest restaurant conegut pels seus excel·lents plats de cargols ja compta amb la millor protecció perquè els seus comensals puguin menjar tranquils.

 

Farmàcia i Ortopèdia Conejero, Girona

La Farmàcia i Ortopèdia Conejero del barri de Sant Narcís de Girona oferirà la màxima protecció als seus clients, gràcies al sistema Beyond Guardian Air que elimina fins i tot al coronavirus (Covid-19).

 

Institut Dental Sils, Sils

Les clíniques dentals són unes de les instal·lacions que més protecció necessiten, perquè els pacients no poden portar màscara durant la seva visita. És per això que l’Institut Dental Sils garanteix la seguretat dels seus clients amb els nostres sistemes.

 

Autoescola Farners, Sils

Aprendre a conduir mai havia estat més segur! Gràcies al millor purificador d’aire i superfícies del mercat, el Beyond Guardian Air,  no hi ha lloc millor equipat per a treure’s el carnet que a l’Autoescola Farners.