Neteja, desengreixa i desinfecta amb aigua freda i sense utilitzar ozó ni productes químics

Laundry Pro 2.0 és la solució més intel·ligent per a netejar, desgreixar i desinfectar qualsevol tipus de superfície, sense utilitzar productes químics. També per a rentar i desinfectar la roba amb aigua freda, sense detergents ni suavitzants. Elimina tot tipus de bacteris, gèrmens i virus. No genera ozó.

Laundry Pro 2.0 és un sistema totalment ecològic i innocu, tant per a les persones, com també per als animals i les plantes. Elimina reaccions al·lèrgiques i cuida les pells més sensibles. És respectuós amb el medi ambient, perquè no es tiren productes químics ni tòxics als desguassos, ni s’utilitzen materials plàstics. Funciona només amb aigua freda i la seva tecnologia ActivePure®, injecta a l’aigua, oxigen i humitat de l’aire, convertint-la en peròxid d’hidrogen, aconseguint així la màxima efectivitat.

Laundry Pro 2.0 està especialment indicat per a la neteja i la desinfecció de les llars particulars, cases rurals, restaurants, bars, hotels, hospitals, residències, llars d’infants, col·legis, obradors, pastisseries, pizzeries, etc.

CONTACTA AMB NOSALTRES