ActivePure® és una exclusiva tecnologia mediambiental que resol una multitud de problemes quotidians de contaminació i desinfecció d’aire i superfícies, i també neteja i desinfecció per mitjà d’aigua freda en qualsevol mena de superfície, sense utilitzar ozó ni productes químics.

Es tracta d’una tecnologia patentada als Estats Units per l’empresa Aerus, que compta amb més de 90 anys d’història i amb un ampli catàleg de productes innovadors en els quals confien milions de llars i negocis. L’eficàcia dels dispositius amb tecnologia ActivePure està testada per prestigiosos laboratoris independents.

COM FUNCIONA?

ActivePure® es basa en un avançat procés fotocatalític conegut com a ionització catalítica radiant. Aquesta tecnologia patentada incorpora llum germicida d’ona curta i reacciona amb un diòxid de titani formulat amb una mescla patentada de metalls de transició que recobreix una matriu de bresca.

Les enormes capacitats germicides d’aquesta tecnologia certifiquen i garanteixen que qualsevol virus, bacteri o contaminant que interactuï amb els dispositius ActivePure s’inactivi per complet.

“La contaminació de l’aire és el nou tabac” – Director de l’OMS Mr. Tedros

–amb virus i bacteris vivint en l’aire i les superfícies durant dies, es necessita una solució per a controlar els espais interiors en els quals vivim–

TECNOLOGIA ESPACIAL CERTIFICADA

La tecnologia ActivePure® de ionització catalítica radiant (RCI) va ser desenvolupada inicialment per científics de la NASA per a eliminar el gas etilè a bord de l’Estació Espacial Internacional. Partint d’aquesta base, s’ha adaptat i millorat per a beneficiar a les persones de tot el món: eliminant contaminants en l’aire i en les superfícies (Beyond Guardian Air, Pure & Clean). A més, els nostres equips Laundry Pro 2.0 netegen, desgreixen i desinfecten de forma totalment natural i ecològica qualsevol superfície només amb aigua freda i sense utilitzar ozó ni productes químics.

ActivePure® és l’única tecnologia de la seva categoria reconeguda com a Tecnologia Espacial Certificada per la Space Foundation.